Foredrag 21. januar 2020 kl. 18-20 i Køge

I går kørte jeg til Herning og holdt mit foredrag “En sej historie”. Om når livet slår en kolbøtte, og man er nødt til at ændre hele forestillingen om familien. Om tanker, følelser, redskaber, svære valg, unikke oplevelser, diagnoser, roller og vores velfærdssamfund.

Der var mødt mere end 100 tilhørere op. Det var virkelig overvældende.

På tirsdag holder jeg mit foredrag i Epilepsiforeningen i Køge. Det foregår i Teaterbygningen, Bag Haverne 1 i Køge kl. 18-20. Det er for alle og ganske gratis.

Er man medlem af foreningen, skal tilmelding foregå her: https://www.epilepsiforeningen.dk/arrangementer/?arrangement_id=105

Er man ikke medlem, skal tilmelding foregå på mail: midtvestsjaelland@epilepsiforeningen.dk.

Tilmelding er primært af hensyn til bestilling af smørebrød, kaffe, vand, mv.

Håber vi ses 🙂

#enmillionstemmer

Hvor er retssikkerhedens vogtere, når det gælder handicapområdet?

Den 8. januar stod LOF Nordvestsjælland og DH Odsherred for et nyt debatmøde om den manglende retssikkerhed på handicapområdet. Programmet bød på to oplæg fra hhv mig og Emil Falster, og derefter var der paneldebat med et stærkt panel. Salen var fyldt til sidste plads, og alle fremmødte var yderst engagerede. Der er bred enighed om, at området sejler… eller nej, det sejler faktisk ikke mere, det er gået til bunds. Læs videre “Hvor er retssikkerhedens vogtere, når det gælder handicapområdet?”