Min bagsidetekst

I dag har jeg arbejdet på bagsideteksten på min bog. Det er kommet bag på mig, hvor svært det er at skrive en god bagsidetekst, som virkelig fanger, ikke er for lang, og giver læseren lyst til at åbne bogen.

Jeg er kommet frem til dette:

“Seje mor – En fortælling om livet med 3 børn med særlige behov er en personlig beretning om at være mor til handicappede børn og om den sorg og kærlighed, der følger med. Bogen beskriver, hvordan det er at være en familie, hvor diagnoser, hjælpemidler og svære valg er en del af hverdagen.

Budskabet er, at uanset hvad livet byder på, så handler det om at få det bedste ud af livet.

”Jeg kunne ikke svinge en tryllestav og få diagnoserne til at forsvinde. Men jeg kunne vælge at ændre mig og måden at være i familien på.” citat fra bogen.

”Denne bog henvender sig til forældre, som pludselig skal ændre deres livsdrømme. Til fagpersoner, som ønsker en større forståelse af hverdagen i familier med handicappede børn, men allermest henvender den sig til alle, som gerne vil se og acceptere børn for de unikke mennesker, de er. Livet med handicappede børn kan åbne op for nye værdier og udviklingsmuligheder, hvis vi går med på deres præmisser. Den er værd at læse for alle, der interesserer sig for livet i en familie med børn, som er noget særligt”, Louise Lyster, lærer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *