Bryllupsdag

“Husk hinanden, for I har alle odds imod jer”. Med det råd blev vi udskrevet fra hospitalet med vores to små alt for tidligt fødte tvillingepiger.

1: vi havde fået tvillinger. Det er altid hårdt

2: de var født for tidligt. Det er ekstra hårdt

3: ihvertfald en af pigerne ville blive handicappet. Hårdt, hårdt og hårdt.

Vi blev gift 4. september 2004 efter at have været kærester i 5 år. Vi elskede hinanden og ville med ægteskabet cementere løftet om at være hinandens anden halvdel resten af livet. D 4. september 2004 vidste vi ikke, hvad vi havde i vente. Vi vidste ikke, at vi her på vores bryllupsdag 14 år senere ville være forældre til 3 børn med hhv adhd, søvnforstyrrelser, autisme, cerebral parese, hydrocephalus, epilepsi, GUA og angst osv.

Men gør det egentlig en forskel? Er det en undskyldning for ikke at kæmpe for kærligheden til hinanden? Alle forhold møder modgang. Vi har godt nok mødt vores. Uanset hvilken modgang vi har mødt, har vi husket sygeplejerskens råd husk hinanden. Som forældre kan man hurtigt blive arbejdskolleger i firmaet “Familie & co”. Det er vi ved gud også. Men vi er også bare gode til at være kærester. Ægteskaber er som et levende væsen, der skal have næring. Og begge parter skal bidrage med næring. Mit bedste råd er at blive ved med at score hinanden resten af livet ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *