Læserne skriver…

Flere har nu læst “SEJE MOR – En fortælling om livet med 3 børn med særlige behov” og tilbagemeldingerne fra læserne er meget rørende. Her er nogle af dem:

”Absolut fantastisk bog! 5 stjerner herfra! Hvor kunne jeg godt have brugt den for 18 år siden. Har også tvillinger (født 10 uger for tidligt), fik meldingen tvilllinge tranfusions syndrom osv. (efter 2 års ufrivillig barnløshed og efterfølgende IVF behandling). Så må sige, der er ligheder, og må sige at læse denne bog – det gav tårer ned af kinderne – men også en stolthed over at være, hvor man er nu. Håber din bog bliver ”undervisningsmateriale” for især sundhedsplejersker og i institutioner, da vores erfaring var, at fagpersonalet var meget meget LIDT klar over, hvad ”særlige behov” betød. Tænker nok der er sket noget på de 18 år, men denne bog er skrevet meget rørende og er fantastisk. Så stor TAK for den.”, en mor.

”Jeg vil bare gerne lige sige dig tak for en fantastisk læseoplevelse. Jeg er lige blevet færdig med din bog ”Seje mor”. Efter at have læst din bog føler jeg mig opløftet og fuld af kærlighed til mig selv og mine 2 drenge med udfordringer/diagnoser. Dejligt pust af energi og dejlig påmindelse om, hvad der er vigtigt i livet. Tusind tak for det Mange hilsner fra Nina.”

”Kære dig Monica Jeg er lige blevet færdig med din bog, startede med at læse den i forgårs… TAK for et helt igennem FANTASTISK indblik i jeres liv. Er så glad for at du har skrevet den bog. Skrev til min mindste søns sagsbehandler i går, at denne her bog skulle hun læse. Det håber jeg virkelig hun gør! Jeg havde besøg af min psykologiske konsulent, jeg viste hende straks bogen, og sagde “den her skal du læse når jeg er færdig med den”! Hun er her hver uge og arbejder for et firma der hedder “ MOLIS”, aldrig har drengene og jeg fået så god hjælp, som efter hun kom ind i vores liv, (betalt af kommunen) ville bare give dig og måske en masse andre i lignede situation denne bid af himlen med ☺️ Min situation minder lidt om jeres. Jeg har også 3 børn, alle med en til flere diagnoser. Jeg er desværre bare alene med dem. Endnu engang tusind tak fordi du havde lysten og overskuddet til at skrive den bog, jeg har på fornemmelsen at den bliver et redskab for mange mennesker. Mange Hilsner Michaela”.

”Kære Monica! Har modtaget og læst din bog i dag! Som mor til to børn med aspergers og ADHD, datter har foruden, tourette, PDA-profil og søvnforstyrrelse kan jeg i den grad spejle mig i alt det du skriver om. Det er befriende at møde andre der står i nogen af de samme udfordringer som man selv står i. Det er helende at blive set. Og hvor har du bare ret i, hvor vigtigt det er at bevare det lyse sind trods de vilkår vi er sat i. Albert Einstein har sagt: “Der findes to måder at leve livet på. Enten er ingenting mirakler, eller også er alle ting mirakler” For mig findes der kun ‘en måde at leve på, for efter min familie og mig er havnet i autisme -og ADHD-land har jeg oplevet mange mirakler. Tak, at du tog dig tid at skrive bogen. Du og din familie ønskes alt det bedste ❤️ Kærlig hilsen Betina ☺️”

”Kære Monica. Har nu læst bogen igennem en gang, er begyndt anden gang for at tage noter af det vi kan overføre til vores søn. Der er et ordsprog der siger: Jyden er stærk og sej. Den er lige blevet ændret til: En Sjællænder og hendes familie er viljestærk og sej. Ved at læse din bog har jeg grædt, leet, følt med dig og været sur, skuffet over systemet. Du har simpelthen ramt så godt, at vi ikke kan finde ord for at rose den nok. Derfor skal bogen have Max. Stjerner, hvis det fem så er det fem, er det ti så er det ti. Vil hermed ønske alt muligt videre salg af bogen. Vil også gerne have lov til at ønske dig og din familie et rigtig godt nytår, med tak for alle dine gode opslag i 2018. Til en familie vi har dyb respekt for med et kæmpe overskud. Mvh Helene, Peter og Søren. ❤️❤️❤️❤️❤️”

Bogen kan stadig købes hos mig for 125 kr. ved at sende en mail til mig på monicalylloff@hotmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *