Kommende foredrag

Jeg har en del foredrag i kalenderen. Der er behov for en vækkelse. Ikke religiøst men i form af en offentlig bevidsthed om, at handicapområdet og det sociale område ikke kan fortsætte i den nuværende rille. Derfor tager jeg ud og fortæller min og min families historie. Hvad vil det sige at have brug for hjælp, og hvad bliver man mødt med. Det finder man først ud af, når man står der. Der er behov for ændringer.

Onsdag den 6. november kl. 19 – 21-30 gæster jeg Ligeværd i Glostrup. Se særskilt opslag.

Lørdag den 16. november kan man møde mig på Bogforum i Bella Centeret, hvor jeg har min egen stand som SEJE MOR.

Torsdag den 28. november kl. 17-20 er jeg medarrangør og oplægsholder på stort debatmøde om handicapområdet. Det er arrangeret af #enmillionstemmer og LOF Storkøbenhavn. Det er åbent for alle. https://www.facebook.com/events/2481248635298129/

Samme debatmøde bliver gentaget 8. januar 2020 i Nordsjælland. Mere følger.

15. januar 2020 tager jeg en tur til Herning

21. januar 2020 kl. 18-20 gæster jeg Epilepsiforeningen Midtvestsjælland i Køge https://www.epilepsiforeningen.dk/arrangementer/?arrangement_id=105

20. februar 2020 gæster jeg LEV Slagelse i Sorø.

26. februar 2020 kl. 19 holder jeg foredrag på Hørsholm bibliotek

25. marts 2020 kl. 18.30 holder jeg foredrag i DH Sønderborg

og flere følger……

Så der er virkelig gang i den. Det er dejligt med så meget fokus på området.

#enmillionstemmer

 

One Reply to “Kommende foredrag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *