Når babyshower bliver til hvalpeshower

De fleste kender til den amerikanske tradition Babyshower, om ikke andet så fra sukkersøde feelgood Hollywood film. Det er en af de få kommercielle amerikanske traditioner, der endnu ikke har vundet indpas hos danskerne.  Lige for at forklare, hvad Babyshower er, så fremgår det af Wikipedia, at det er betegnelsen for en fest, der afholdes for at fejre en graviditet. Det er en amerikansk tradition, hvor gaver til moderen/babyen er et vigtigt indslag, og ordets sidste del “shower”, hentyder til den gaveregn, der forventes ved denne lejlighed.

I min omgangskreds kommer der p.t. ikke så mange babyer. Og der bliver slet ikke holdt babyshower. Til gengæld kommer der hvalpe. Små skønne lækre hundehvalpe, som kan få mine æggestokke til at spille smukke melodier. Og hvad er så mere nærliggende end at holde Hvalpeshower!!

Vi er en gruppe hundetosser, der går tur sammen hver morgen kl. 5.30. Det er en skøn måde at starte dagen for både hund og menneske. Og vi har det bare hyggeligt sammen. Gruppen består af 4 meget snakkende kvinder, en golden retriever, en collie, mine to knallerter (cairn og corgi) og en chow chow, som nu er udvidet til to stk. chow chow. For en af hundetosserne har lige fået den skønneste lille chow chow hvalp, der hedder Karl. Han er en sort lille pelsbolle med smukke gammelkloge øjne. En race, man ikke ser så tit i Danmark. Hundetosserne var i onsdags inviteret til te og lækker hjemmebag. Vi skulle jo fejre lille Karl som nyt medlem af morgenholdet. Vi skulle til hvalpeshower. Vi havde selvfølgelig gaver med til både hunde og ejer. Godbidder til hundene og blomster til ejeren. 5 hunde og 4 hundetosser råhyggede. Der var lavet godteposer til alle hunde, som vi fik udleveret, da vi skulle hjem.  En fantastisk ny tradition er født!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *