Corona-dagbog dag #8 – corona-kuller med ro på

Dag #8

I dag havde vi medicinmøde med Kristoffers skole over telefonen. Kristoffer har GUA med PDA-profil og adhd og har indtil for nogle dage siden haft det virkelig svært. Slog sig selv dagligt. Men de sidste tre dage har været nogle rigtig gode dage. Det sætter jo tankerne i gang. For de sidste tre dage har han ikke fået fyldt på de sociale hylder. Han har ikke været omgivet af forventninger eller krav. Og det har ikke været til diskussion, om socialt samvær med vennerne var en mulighed.

Han er blevet mere rolig, viser overskud, kan joke, spiser med til aftensmad længere tid, sover godt om natten, går med på små ture og LAVER LEKTIER!!  Det viser, hvad der egentligt belaster ham. En rigtig god observation. Han bliver stadig rastløs og har svært ved at være i noget i længere tid ad gangen. Derfor skal vi, når vi kan vende tilbage til hverdagen, have ham genudredt ift adhd’en, for måske er den mere udtalt end først antaget.

Han skal dog ikke spille Fortnite. Her til aften blev han så rasende, at han knækkede sin seng og slog sig selv hårdt. Nu skrues benene af sengen. Så må den ligge på gulvet. De knækkede brædder er sikret med gaffatape. Jeg bliver sgu så ked af det, når han slår sig selv.

Sarah hygger sig på værelset og er virkelig effektiv på matematikfessor og grammatip. Emma og jeg ser “Katrine Bille læser højt” hver dag kl. 13, og vi læser bøger. Det er virkelig hyggeligt. Og om eftermiddagen tager jeg lige en pause for mig selv med hundene.

Nu vil jeg sætte mig foran fjernsynet og se “Alene i vildmarken”.

God aften til jer:-)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *