SYNG MED #ENMILLIONSTEMMER!

SYNG MED!

#ENMILLIONSTEMMER har nu sin egen sang, og den skal vi synge sammen den 2. april kl. 19. Sammen er vi stærke – nu og fremover, og det skal høres.

Så åbn vinduerne, sæt #enmillionstemmer sangen på max og syng med! Jeg lægger selvfølgelig link til den helt nye video ud her og i Facebook gruppen #enmillionstemmer på dagen sammen med teksten, og sangen kan også downloades på Spotify, Apple music, Yousee music og Youtube music.

#enmillionstemmer er en bevægelse, der kæmper for bedre vilkår for mennesker med handicap og psykisk sårbarhed og deres pårørende over hele landet. Det budskab skal vi nu synge ud over hele landet. Vi starter den 2. april kl. 19. Vi håber, du vil være med.

https://www.facebook.com/events/215384759872853/

Vi synges ved 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *