Ny artikel om mig :-)

Jeg er blevet interviewet af Kristeligt Dagblad i anledning af borgerforslaget “Handicapområdet skal væk fra kommunerne”. Et længere interview om mig, hvorfor jeg har kastet mig ind i den politiske kamp for ændringer, og hvorfor jeg har været med til at stille borgerforslaget.

“Mor til tre børn med handicap bag nyt borgerforslag”

Jeg er virkelig taknemmelig for, at landsdækkende medier begynder at vise interesse for handicapområdet og sætter fokus på de massive problemer, der er. Medierne har – om man vil det eller ej – en kolossal retningsgivende magt.

Jeg håber, artiklen bliver læst af mange, så budskabet kan få vinger!! Artiklen er bag betalingsmur, men kan købes på deres app eller i den nærmeste kiosk.

Her er link, til artiklen: https://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/mor-til-tre-boern-med-handicap-jeg-har-faaet-et-chok-over-hvordan-kommuner-modarbejder-os-der

I onsdags var jeg i Randers og holdt mit foredrag. Det var en virkelig god aften, hvor rigtig mange var mødt op, og det endte med 1 times spørgsmål og debat efter mit foredrag. Jeg tror på, at ændringerne kommer. Jeg kan mærke, at vindene er begyndt at blæse i vores retning. Så nu gælder det om at blive ved.

Her er linket til borgerforslaget: https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-05276

 

6 Replies to “Ny artikel om mig :-)”

 1. Tak for din enorme indsats Monica.
  Har du indtryk af, om kampagnen når ud over vores “egne rækker”. Apropos Birgit Kirkebæks artikel i Socialrådgiveren?

  1. Selv tak ❤️
   Det kommer den forhåbentligt til. Flere medier er begyndt at vise interesse. Det har jo alle dage været et emne, som er “svært” at få den brede befolkning til at gå aktivt ind i. Det har mange forklaringer. Men i et moderne samfund år 2020, må menneskesynet også følge med. Så jeg var også virkelig glad for Kirkebæks udtalelser i artiklen

 2. Du skal vide hvor inderligt taknemmelige vi er over at du fortsætter – bliver ved og ved og ved. Det kommer til at virke, vi kæmper en temmelig hård lokal kamp her, og når vores tre børn er blevet bedre stillet melder vi os ind i din globale kamp. Vi håber flere og flere finder håb, mod og kræfter til at bidrage til at ændre på systemet. Ikke mindst støtter borgerforslaget og deler med alle der har berøring med systemet, inklusive behandlere og familiemedlemmer!

  Det er absolut ikke trygt at bo i Danmark, vi har slet ikke det sikkerhedsnet som vi er mange der har troet i hele vores liv – en forfærdelig øjenåbner den dag man får brug for hjælp og møder systemet.
  At vi skulle være et af det lykkeligste folk i verden skyldes jo udelukkende, at det kun er de 80% af befolkningen, som ikke endnu har haft behov for det fantastiske sikkerhedsnet, som vi alle har gået og troet lå i den danske model.

 3. Hej Monica
  Du var i radioen mandag d. 21.9.20 ca. kl. 8.39, hvor du lavede et interessant interview jeg har prøvet at finde. Kan du oplyse mig et evt. link, hvor jeg kan høre det?
  Venlig hilsen
  Charlotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *