Nye foredrag i kalenderen

Så er der kommet gang i foredragene igen efter en alt for lang pause. Hurra:-)

Jeg startede med et super flot arrangement i Horsens den 16. juni for ca 80 mennesker. Det var arrangeret af LEV Horsens. En virkelig god aften.

Den 11. august kommer jeg til Ikast. Det er kl. 19, og bliver afholdt af BHOV Ikast Brande og DH i Hjertet.

Den 25. august kl 19-21 holder jeg foredrag på Rødovre Bibliotek, arrangeret af Bedre Psykiatri Rødovre/Glostrup, Obs: p.t. max 50 deltagere. Tilmelding: BedrePsykiatriRoedovre.nemtilmeld.dk.

Den 7. oktober kl. 19 gæster jeg Gentofte Hovedbibliotek, hvor jeg er inviteret af LEV Gentofte.

Så sæt kryds allerede nu 🙂 Og hold øje med min Facebook-profil, twitter og instagram for detaljer om foredragene, når de nærmer sig.

Her er beskrivelsen af mit foredrag:

Monica Lylloff er 43 år, mor til tre børn med særlige behov, jurist, medstifter af bevægelsen #enmillionstemmer og forfatter til bogen “Seje mor”.

I 2007 slog livet en kolbøtte for Monica Lylloff og hendes mand, da deres tvillinger blev født 11 uger for tidligt. Det blev starten på et liv som pårørende til 3 børn med hver deres diagnose. 

Monica Lylloff fortæller i sit foredrag om en hverdag med diagnoser (autisme, adhd, angst, skolevægring, cerebral parese, hydrocephalus m.v.), hjælpemidler, specialskoler mv. 

Oven i alt dette fortæller hun også om mødet med et system, som hun troede var skabt til at hjælpe men som i stedet viste sig at være en labyrint og en kampplads. 

Der er hårdt brug for landspolitiske ændringer, der kan forbedre vilkårene for landets seje familier. Monica fortæller derfor også om bevægelsen #enmillionstemmer og sin politiske kamp for forandringer, forbedringer og retssikkerhed. 

God sommer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *