Foredrag i Gentofte og Hillerød i oktober

I oktober er der to foredrag i kalenderen.

7. oktober kl. 19-21.30 kommer jeg til Gentofte Bibliotek og holder mit foredrag. Der vil efterfølgende være mulighed for en debat om situationen på handicapområdet. Det er arrangeret af LEV og Suka, er åbent for alle, helt gratis og kræver ikke tilmelding. Du kan læse mere her: https://www.lev.dk/lev-livet/aktiviteter/debataften-er-i-seje-foraeldre-til-et-barn-med-handicap-eller-saerlige-behov-lev-hovedstadssamarbejde-og-suka/

27. oktober kl. 19 -21 kommer jeg til Hillerød. Det er arrangeret af Landsforeningen Autisme og foregår på HF & VUC, Milnersvej 40 i Hillerød. Det er også gratis men pga begrænset antal pladser kræves der tilmeldning senest 25. oktober her: https://autisme.nemtilmeld.dk/34/

Og så vil jeg lige slå et slag for den demonstration, der bliver afholdt 11 steder i landet den 5. oktober. Se mere på Handicapinitiativet på facebook. Jeg deltager på Christiansborg kl. 16-17.30 og holder en af talerne.

Jeg glæder mig til det hele 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *