Endnu en flot anmeldelse af min bog “SEJE MOR”!

”Seje mor” er en rørende fortælling om livet som mor til tre børn med diagnoser. Det er en bog om sorg og kampe med systemet, men det der gør allermest indtryk, er forfatterens evne til at se nye veje og mærke kærligheden til livet og de børn, hun fik. Bogen fungerer som guide til forældre i samme situation, og jeg er overbevist om, at den vil være til stor inspiration for mange. Den fortæller på kærlig og nøgtern vis om alt det, jeg som fagperson ikke kan levere, fordi kun den, der har oplevet det indefra, helt begriber, hvad det vil sige. Bogen er derfor også en vigtig kilde til indsigt og forståelse for alle os, der arbejder med ”særlige familier”.

Pernille Jakobsen, familieterapeut.

Bogen vil kunne købes hos mig fra midten af december for 129 kr. + porto.

Svar fra ledelsen på hospitalet

Den 12. november var Emma til kontrol i Handicapambulatoriet på Hillerød Sygehus.  Hun har hydrocephalus og dystonisk CP og skal derfor følges. Vi har haft både gode og dårlige erfaringer med Hillerød Sygehus, men dette var dråben.

Du kan læse om den enormt frustrerende oplevelse her: Når meldingen fra handicapambulatoriet er: “Husk D-vitamin og mål hendes deller”.

Efter besøget skrev jeg til Hvidovre Sygehus med henblik på at få Emma overført dertil. Derefter skrev jeg en orientering (klage) til ledelsen på Hillerød Sygehus. I dag kom der svar: Læs videre “Svar fra ledelsen på hospitalet”

Første anmeldelse af min bog!!!

Jeg har modtaget den første anmeldelse af min kommende bog “SEJE MOR – En fortælling om livet med 3 børn med særlige behov”.

Bogen er et narrativ om en mors viljestyrke, kærlighed til livet og kærlighed til mand og børn. En surrealistisk beskrivelse om et familieliv, om at blive og være forældre til ekstremt for tidligt fødte tvillinger og deres 2 år ældre storebror

  • Om at virkelig ville det bedste for sin familie
  • En rejse gennem det, livet byder på af godt og ondt
  • En personlig skildring af en livsbane, der strækker sig fra at kæmpe for at få kontrollen over sit eget liv til at mestre kunsten i at lade kaos råde og finde fred i det.

En flot bog om et liv – flere liv, der leves, med alt hvad det indebærer”.

Familierådgiver & terapeut/

neonatalsygeplejerske

Dora J Andersen Lüthje

November 2018

Nedsmeltninger findes i flere udgaver

Ugen er startet ret skævt. Indtil mandag kl. 11.30 var der ikke nogen tegn på, at det skulle blive nogle hårde dage. Jeg havde selv kørt Kristoffer i skole, så jeg kunne tage til bestyrelsesmøde i Eventyrteatret, mens han var i skole. Det passede nemlig med, at jeg kunne hente ham igen kl. 12.15, hvor han skal hjem. Men kl. 11.30 ringede skolen. Kristoffer var gået, og de kunne ikke finde ham. Læs videre “Nedsmeltninger findes i flere udgaver”

Så blev min bog færdig!!

Nu er det vist på en tide med en lille statusopdatering vedrørende min bog:-)

Den er færdig!! Det er simpelthen for vildt. Og lidt svært at forstå. Det har været en fantastisk proces, først at skrive og derefter redigere sammen med dygtige mennesker. Jeg troede aldrig, den ville blive færdig. Men nu er den altså sendt til trykkeriet.

 

Jeg ved ikke, hvor lang ventetid der er på at få den trykt. Lige så snart jeg har den, melder jeg ud. Så vil den kunne købes hos mig.

Officielt vil den blive udgivet 1. februar 2019. Derefter vil den også kunne købes andre steder. Den næste tid skal gå med at få fat i relevante anmeldere, patientforeninger og fagpersoner. En masse markedsføring. Jeg er så spændt på, hvordan den vil blive modtaget.

Hunde, adfærd og følelser

Tænker du nogensinde på dyrs følelser? At deres adfærd bunder i en følelse? At der ud over sensoriske følelser (varme-kulde) og kropslige følelser (sult-tørst) også er emotionelle følelser?

I søndags var jeg på seminar, hvor Karolina Westlund holdt foredrag om dyrs 7 kernefølelser. Via forskning tilbage i 1990’erne fandt man frem til 7 kernefølelser: Læs videre “Hunde, adfærd og følelser”

Når meldingen fra handicapambulatoriet er: “Husk D-vitamin og mål hendes deller”

I dag skulle vi i handicapambulatoriet med Emma. Hun kommer til kontrol i ambulatoriet en gang om året, hvor der er en børnelæge, ortopædkirurg og fysioterapeut til stede. I dag havde jeg allieret mig med Emmas fysioterapeut fra skolen. Og det viste sig, at jeg skulle være meget glad for, at hun var med. Læs videre “Når meldingen fra handicapambulatoriet er: “Husk D-vitamin og mål hendes deller””

Husk at lytte til maven, når den er fyldt med dumme sommerfugle

I øjeblikket er vi inde i en pænt presset periode: Statusmøder, aflyst møde, nyt møde, på hospitalet hver uge, og så lige 3 fødselsdage inden for 3 uger!! Nå ja, og så vågner vores ene datter hver eneste nat mellem kl. 3 og 4. Så jeg er en smule slidt. Det gik for alvor op for mig, da jeg sad og tudede til Familien fra Bryggen og Diamantfamilien. Og nej,, jeg er ikke i overgangsalderen endnu. Læs videre “Husk at lytte til maven, når den er fyldt med dumme sommerfugle”